Etsi yritys

Vapaita työpaikkoja

B2B aluemyyntiedustajia haetaan

Oletko myyntitiimimme uusi edustaja?

JobspinContact on helpompi, modernimpi ja osuvampi hakupalvelu, jonka olemme luoneet erityisesti auttaaksemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja ammatinharjoittajia näkyvyydessä ja markkinoinnissa. 

Haemme räjähdysmäisesti kasvavaan myyntitiimiimme nälkäisiä myyntiedustajia ympäri Suomen.
 
Sinun tehtävä on vastata meidän kasvusta omalla alueellasi eli uusasiakashankinnasta (b2b), ja pienyritysten kanssa tehdyistä sopimuksista. Potentiaalisia asiakkaitamme ovat kaikki pienyritykset, joita on Suomessa yli 280 000.
 
Auta yrityksiä löytämään uusi lisäarvo markkinointiinsa ja palveluiden tarjoamiseen tällä upealla ja erittäin kilpailukykyisellä alustalla, saa heidät kiinnostumaan ja tee kaupat, niin me palkitsemme sinut reilusti sanottuna isolla kädellä.
 
Tehtävä sopii erityisesti sinulle, jos sinulla on kaupallisen alan opintoja, tutkinto tai työkokemusta jo hieman myyntityöstä, mutta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja nälkää tehdä unelmista totta, sillä me teemme tämän yhdessä. Voit tehdä työtä päätoimisesti tai esimerkiksi opiskeluiden / toisen työn ohella. Olet tavoitteellinen ja ulospäin suuntautunut. Pidät yrittäjämäisestä työotteesta ja haluat tienata tehdyn tuloksen mukaan. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä pärjäämiselle. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on eduksi.
 
Tarjoamme sinulle erittäin motivoivan palkitsemismallin, yrityksen ja tiimin täyden tuen sekä koulutuksen ja ajantasaiset työvälineet näihin tavoitteisiin pääsemiseksi. Haastamme lisäksi kaikki myyntitiimiläiset etsimään lisää myyjiä joukkoomme rahallisella kannustimella.
 
Tule kuulemaan lisää, mitä tarjoamme!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sami Alasara, sami [at] jobspin.fi
 
Lähetä hakemuksesi 20.10.2017 mennessä osoitteeseen jobs [at] jobspin.fi

Huom! Aloitamme rekrytoinnit jo ennen määräajan umpeutumista joten lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Erittäin positiivisen palautteen johdosta tarvitsemme edustajia ennakoitua enemmän ja nopeammin.